Share this content on Facebook!
21 Nov 2014Venäjän Alexander Samokutyaev käyttää ohjaama avaruusmies hänen vasen käsineet kädessä totuuden hetkillä antennit pois yksi kerrallaan viiden minuutin välein. Hän keskeytetty huomattavasti ennen kuin toinen löysä, mikä parantaa kameran kuvaan. Astia antennit — jopa 2,5 metriä (0,7 metriä pitkä — muistuttivat punavalkoinen sateenvarjo. Ensimmäinen kehrätty koska se lähtenyt. "Siitä on tulossa Rain: antennit lentävät matala", joku sanoi venäjäksi.


Pari tuntia aikaisemmin, spacewalker Maxim Suraev julkaisi seismisen kokeilua, pääasiassa paneeli 6 jalan venyttäminen (1,8 metriä pitkä ja 4,5 metriä (1,4 metriä) perille. "Kolme hurraa", joku pantiin merkille Venäjän kielellä.


"Tämä on joitakin huom, alkaa säteillä keltainen station kohdevaloja hitaasti pyörähtänyt kiertokangessa pelipiireissä välittömänä se suuntaa pois se pimeässä 260 mailin (418 kilometriä) ylös. Kokeilu käynnistettiin vuonna 2011 seuraamaan maanjäristykset ja saaneet valmiiksi tehtävänsä. Antennit aloitettiin vuonna 2009 kohtauksessa Venäjän mini-tutkimuksen perusasennusohjeet, jotka on määritelty, tulevalle spacewalkers.


NASA on Tapahtumavalvonta Houstonissa sanoi analysoi käytiin läpi sen varmistamiseksi, että esineet ole palannut ja takanasi tullut avaruusasemaa. Kaikki kolme käytöstä poistetut erät ravistelulaajuus takaa useiden kuukausien ajan, mahdollisesti jopa vuodessa, palaa ylös ilmakehään. Venäjän avaruusjärjestön, toisin kuin NASA, rutiininomaisesti pääsee eroon vanhoista varusteet asettamalla turvalaitetta irralleen kiertoradalle.​Comments

There isn't any comment in this page yet!

Do you want to be the first commenter?


New Comment

Full Name:
E-Mail Address:
Your website (if exists):
Your Comment:
Security code: